Livrare gratuita in toata tara pentru aparatele de aer conditionat

Livrare gratuita in toata tara

Livrarea se va face prin:

  • CURIER
  • autovehiculele operatorilor de logistica
  • prin autovehiculele de transport ale societatii noastre.

Livrarea prin CURIER

Costurile de livrare sunt acoperite complet de catre noi, cost expeditie si cost ramburs (in situatia in care se opteaza pentru aceasta metoda de plata). Livrarea se face de pe o zi pe cealalta pentru echipamentele din stoc.

Echipamentele livrate prin CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.

Livrarea prin Operatorii de Logistica

In situatia in care livrarea se face cu autovehiculele operatorilor de logistica, echipamentele vor fi insotite, de regula, doar de AVIZ DE EXPEDITIE, factura se va livra separat prin FAN CURIER. La livrarea cu operatori de logistica nu puteti opta pentru plata la livrare, plata trebuie sa se faca inaintea livrarii, prin ordin de plata.

Echipamentele livrare in mod curent prin aceasta modalitate sunt toate cele care nu pot fi livrate prin curier din cauza fragilitatii lor: ex. panouri solare. Veti fi informat inaintea livrarii oricarei comenzi despre modalitatea de livrare, de catre consultantii nostri de vanzari.

Livrarea cu autovehiculele proprii

La livrarea cu autovehiculele societatii noastre, inclusiv in BUCURESTI, ora de livrare poate fi stabilita numai cu echipa de livrare. Autovehiculele incarca mai multe comenzi dimineata, iar livrarea se face in functie de gruparea comenzilor pe zone.

Daca doriti sa le transmiteti date suplimentare, puteti suna sau trimite email dupa ora 10:00 in ziua livrarii, pentru a afla telefonul de contact al echipei de livrare. Retineti: echipa de livrare ia legatura cu dumneavoastra intotdeauna pentru a va anunta, estimativ, ora la care se va face livrarea.

Livrarea catre parteneri

Aceasta oferta nu este destinata partenerilor.

CATEGORII

LGARTCOOLEconomiedeenergie

Tehnologia LG inverter asigura functionarea optima pentru super eficienta energetica. Spre deosebire de tehnologia existenta, care nu ar putea mentine dvs. temperatura dorita de interior la un nivel constant, Tehnologia LG inverter, folosind compresoare speciale cu invertor, si poate ajusta temperaturi cu exactitate in functie de diferite conditii de interior.
Se economiseste energie cu pana la 44% in comparatie cu tehnologia existenta. De asemenea, motorul BLDC din unitatea interioara de aer conditionat, este cele mai bun de acest fel din industrie, si face ambianta de la dvs. sa fie mult mai linistita si mai placuta decat cu motoarele existente.Inverter

LGARTCOOLCuStil

Exprimati-va folosind cinci culori (oglinda, metal, albastru, lemn alb si argintiu). LG ARTCOOL va permite sa schimbati culoarea panoului pentru a se potrivi schemei de culoare a interiorului. Puteti schimba cu usurinta panouri cu culori care se potrivesc cu gustul dumneavoastra sau starea de spirit. Acest aer conditionat poate simula atmosfera dorita, permitand ai control deplin si sa te bucuri de viata ta. Panoul cu finisaj oglinda, cum ar fi, va injecta un sens mai modern si elegant in interioarele dumneavoastra.