Garantie 10 ani compresor

Garantia pentru compresorul echipamentului este de 10 ani.

CATEGORII

LGARTCOOLEconomiedeenergie

Tehnologia LG inverter asigura functionarea optima pentru super eficienta energetica. Spre deosebire de tehnologia existenta, care nu ar putea mentine dvs. temperatura dorita de interior la un nivel constant, Tehnologia LG inverter, folosind compresoare speciale cu invertor, si poate ajusta temperaturi cu exactitate in functie de diferite conditii de interior.
Se economiseste energie cu pana la 44% in comparatie cu tehnologia existenta. De asemenea, motorul BLDC din unitatea interioara de aer conditionat, este cele mai bun de acest fel din industrie, si face ambianta de la dvs. sa fie mult mai linistita si mai placuta decat cu motoarele existente.Inverter

LGARTCOOLCuStil

Exprimati-va folosind cinci culori (oglinda, metal, albastru, lemn alb si argintiu). LG ARTCOOL va permite sa schimbati culoarea panoului pentru a se potrivi schemei de culoare a interiorului. Puteti schimba cu usurinta panouri cu culori care se potrivesc cu gustul dumneavoastra sau starea de spirit. Acest aer conditionat poate simula atmosfera dorita, permitand ai control deplin si sa te bucuri de viata ta. Panoul cu finisaj oglinda, cum ar fi, va injecta un sens mai modern si elegant in interioarele dumneavoastra.