Despre noi

Instarom Instalatii Romania S.R.L. este o societate infiintata in 1992. Activeaza in domeniul instalatiilor termice, instalatiilor de climatizare si sanitare furnizand echipamente si servicii.

Inca de la inceput principalul obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume.

Pana in prezent se asigura garantie si post garantie la peste 20.000 de obiective. Service-ul este asigurat de personalul propriu sau de catre firme agreate. Programele de intretinere asigura clientilor nostri siguranta ca echipamentele lor functioneaza la un nivel de performanta superior si consumurile energetice sunt optime.

Echipele de montaj sunt formate din personal calificat si cu experienta avand suport tehnic asigurat de catre ingineri specializati in instalatii pentru constructii.

Pe toata durata activitatii firmei nu au fost si nu sunt litigii in desfasurare.

Printre clientii nostri sunt: Colgate-Palmolive Romania, Ambasada Braziliei, Ambasada Portugaliei, Institutul National de Meteorologie si Hidrologie, Ministerul Tineretului si Sportului, Dorna Apemin, Bibloteca Metropolitana M. Sadoveanu, Directia de Protectie Sociala a sectorului 2, Caroli, FinansBank, Daewoo Bank, Vel Pitar, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Romtelecom, Administratia Pietelor sector 2, Oficiul National pentru Refugiati, OMEPA s.a.

Instaromlogo

CATEGORII

LGARTCOOLEconomiedeenergie

Tehnologia LG inverter asigura functionarea optima pentru super eficienta energetica. Spre deosebire de tehnologia existenta, care nu ar putea mentine dvs. temperatura dorita de interior la un nivel constant, Tehnologia LG inverter, folosind compresoare speciale cu invertor, si poate ajusta temperaturi cu exactitate in functie de diferite conditii de interior.
Se economiseste energie cu pana la 44% in comparatie cu tehnologia existenta. De asemenea, motorul BLDC din unitatea interioara de aer conditionat, este cele mai bun de acest fel din industrie, si face ambianta de la dvs. sa fie mult mai linistita si mai placuta decat cu motoarele existente.Inverter

LGARTCOOLCuStil

Exprimati-va folosind cinci culori (oglinda, metal, albastru, lemn alb si argintiu). LG ARTCOOL va permite sa schimbati culoarea panoului pentru a se potrivi schemei de culoare a interiorului. Puteti schimba cu usurinta panouri cu culori care se potrivesc cu gustul dumneavoastra sau starea de spirit. Acest aer conditionat poate simula atmosfera dorita, permitand ai control deplin si sa te bucuri de viata ta. Panoul cu finisaj oglinda, cum ar fi, va injecta un sens mai modern si elegant in interioarele dumneavoastra.