Contact

InstaromLogo

SediulInstaromInstalatiiRomania

Str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3, Bucuresti
email: contact@instarom.ro

Program showroom: Luni-Vineri intre orele 9:00-16:00

Locatie

Sediul Instarom Instalatii Romania SRL este situat in strada Pascal Aristide, nr. 1, sectorul 3, Bucuresti. Strada este in apropierea Mall Vitan, iar accesul se poate face din str. Vlad Judetul sau direct din Calea Dudesti.

Hartainstarom

Adresa

Date de identificare fiscale

S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an:
J40/22652/1992
Cod inregistrare fiscala: RO359153
Sediu: Bucuresti, str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3
Cod IBAN: RO91BRDE441SV98825304410
BRD - Groupe Societe Generale Sucursala Decebal
Cod IBAN: RO59 TREZ 7005 069X XX00 2692
Trezoreria Municipiului Bucuresti

CATEGORII

LGARTCOOLEconomiedeenergie

Tehnologia LG inverter asigura functionarea optima pentru super eficienta energetica. Spre deosebire de tehnologia existenta, care nu ar putea mentine dvs. temperatura dorita de interior la un nivel constant, Tehnologia LG inverter, folosind compresoare speciale cu invertor, si poate ajusta temperaturi cu exactitate in functie de diferite conditii de interior.
Se economiseste energie cu pana la 44% in comparatie cu tehnologia existenta. De asemenea, motorul BLDC din unitatea interioara de aer conditionat, este cele mai bun de acest fel din industrie, si face ambianta de la dvs. sa fie mult mai linistita si mai placuta decat cu motoarele existente.Inverter

LGARTCOOLCuStil

Exprimati-va folosind cinci culori (oglinda, metal, albastru, lemn alb si argintiu). LG ARTCOOL va permite sa schimbati culoarea panoului pentru a se potrivi schemei de culoare a interiorului. Puteti schimba cu usurinta panouri cu culori care se potrivesc cu gustul dumneavoastra sau starea de spirit. Acest aer conditionat poate simula atmosfera dorita, permitand ai control deplin si sa te bucuri de viata ta. Panoul cu finisaj oglinda, cum ar fi, va injecta un sens mai modern si elegant in interioarele dumneavoastra.